Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از نیشابور، اسماعیل قندهاری عصر امروز در مراسم افتتاح پروژه‌های شهرداری در حوزه حمل و نقل و گردشگری که در محل پایگاه اطلاع رسانی و گردشگری میراث فرهنگی برگزار شد، اظهار کرد: در حوزه تاکسیرانی نرم‌افزاری تلفن همراه طراحی شد تا بازرسان پرونده تاکسیرانان را به صورت آنلاین در اختیار داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان حمل و نقل بار و مسافر نیشابور افزود: با اسکن سه ماهه پرونده تاکسیرانان فرآیند دفترچه‌های قدیمی بازرسی تبدیل به کارت‌های  هوشمند شده است.

وی ادامه داد: مهم‌ترین بحث سازمان مدیریت حمل و نقل بار و مسافر که از ترکیب تاکسیرانی و اتوبوسرانی در سال  جاری  ایجاد شد، روبه‌رویی با حجم عظیمی از ارباب رجوع بود که در همین راستا با رونمایی از نرم افزار جامع خدمات حوزه حمل و نقل بار مسافر، تمامی خدمات از صدور پروانه تا صدور مجوز انجام می‌شود.

قندهاری تاکید کرد: پروژه اتوبوس توریستی گردشگری نیشابور آلمان متحرک شهری در توسعه گردشگری و زیر ساخت‌های شهر نیشابور است که با همکاری انجمن نجوم نیشابور و سازمان مدیریت حمل و نقل و بار مسافر شهرداری نیشابور ایجاد شد.

در ادامه این مراسم، شهردار نیشابور نیز بیان کرد: با توجه به تاکیدات شورای شهر نیشابور در حوزه برون‌سپاری خدمات به بخش خصوصی، واگذاری خدمات حوزه حمل و نقل بارو مسافر به صورت الکترونیکی به دفاتر پیشخوان دولت انجام شد.

علی نجفی با بیان اینکه نیشابور از پتانسیل مطلوبی در  جذب گردشگر برخوردار است، ادامه داد: پروژه اتوبوس کافی شاپ به عنوان یک فرآیند تفریحی موقت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه‌ای برای شهروندان و گردشگران است تا در کنار پذیرایی کافی شاپ از جاذبه‌های طبیعی و تاریخی نیشابور لذت ببرند.

انتهای پیام/ 70031

منبع: فارس

کلیدواژه: حمل و نقل بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۹۱۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت ارائه خدمات به دارندگان مجوزهای کاغذی در استان مرکزی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی از ممنوعیت ارائه خدمات دولتی و بانکی به دارندگان مجوزهای کاغذی از ابتدای مردادماه امسال خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سعید ملااسماعیلی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به صدور مجوزهای کسب و کار الکترونیکی در استان، اظهار داشت: تاکنون 55 هزار و 514 مورد درخواست صدور مجوز کسب و کار الکترونیکی در استان مرکزی ثبت شده است که ثبت این مجوزها منجر به صدور 31 هزار و 763 مجوز کسب‌وکار الکترونیکی در استان شده است.

وی افزود: از مجموع درخواست‌های صدور مجوز الکترونیکی در استان 24 هزار و 750 مورد مربوط به مجوزهای ثبت‌محور بوده است، طبق اعلام مرکز ملی پایش و بهبود محیط کسب‌وکار کشور، در استان مرکزی از ابتدای زمستان سال گذشته تا کنون 6 هزار و 148 مورد معادل 11.9 درصد از کل مجوزهای صنفی قدیمی موجود در استان به شناسه یکتا تبدیل شده‌اند.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان مرکزی با تأکید بر ممنوعیت ارائه خدمات دولتی و بانکی به دارندگان مجوزهای کاغذی گفت: بر اساس اطلاعیه‌های منتشره از سوی مرکز ملی پایش و بهبود محیط کسب و کار کشور، از ابتدای خرداد ماه امسال ارائه خدمات دولتی و بانکی به دارندگان مجوزهای کاغذی قدیمی و فاقد QR کد، ممنوع است و با هوشمندشدن خدمات دولت در آینده نزدیک، صاحبان کسب وکارهایی که مجوز الکترونیکی نداشته باشند و نامشان در بانک اطلاعات کسب‌وکار کشور به آدرس qr.mojavez.ir  نباشد، برای دریافت خدمت در ادارات دولتی و بانک‌ها دچار مشکل می‌شوند. 

ملااسماعیلی تصریح کرد: دارندگان مجوزهای قدیمی و کاغذی با مراجعه به درگاه ملی مجوزها در کمتر از پنج دقیقه می‌توانند مجوزهای خود را به مجوزهای الکترونیکی جدید تبدیل کنند. دارندگان مجوزهای کاغذی و قدیمی می‌توانند با گوشی همراه خود و با ورود تنها سه کد (شماره سریال کارت ملی، شناسه/کد صنفی و کد پستی محل کسب) در درگاه ملی مجوزها، به سرعت، رایگان و بدون مراجعه حضوری به دستگاه‌های دولتی مجوز الکترونیکی دریافت کنند. 

وی خاطرنشان کرد: طبق قانون تسهیل صدور مجوزها، تمامی مجوزهای قدیمی و کاغذی باید، تبدیل به مجوز الکترونیکی شوند و کسب و کارهایی که شناسه یکتا نداشته باشند، از نظر قانونی فاقد مجوز محسوب می‌شوند، لازم است با برگزاری میزهای خدمت در محل اتحادیه های اصناف، بازار و محل برگزاری نماز جمعه، با استفاده از ظرفیت اتاق‌های اصناف، تعاون و مراجع صدور مجوزها در سطح هر شهرستان، تسریع در تبدیل مجوزهای قدیمی انجام شود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • ممنوعیت ارائه خدمات به دارندگان مجوزهای کاغذی در استان مرکزی
  • کارت‌های بانکی قدیمی خود را با کارت جدید جایگزین کنید
  • رشد ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی از سفرهای نوروزی!
  • ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز
  • ارائه خدمات الکترونیک « ۷ در ۲۴ » به شهروندان اصفهان + فیلم
  • کارت هوشمند«نسک»؛ گامی برای ورود حجاج به مشاعر مقدسه
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • افزایش ۱۲ درصدی جابجایی مسافر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • ثبت‌نام یک کارت جدید بانکی با امکان سرمایه‌گذاری هوشمند
  • جایگزین اسکناس کیلویی