Web Analytics Made Easy - Statcounter

 یک گروه دانش بنیان از سال ۸۶ کار خود را آغاز کرد و در حال حاضر در قالب ۱۶ شرکت بین‌المللی مشغول به فعالیت است. این مجموعه در طول مدت فعالیت خود راه‌کار‌های نوینی در صنعت بانکداری و پرداخت الکترونیک، کنترل تردد جاده‌ای (ETC, ITS)، پروژه‌های امنیتی و همچنین طراحی و اجرای پروژه‌های نوین در زمینه آی‌تی را ارائه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این شرکت دانش‌بنیان در برخی پروژه‌های ملی مانند پروژه‌های کارت ملی، شناسنامه و گواهینامه هوشمند و کارت خودرو مشارکت داشته است.

مهسا زمانیان، مدیر عامل این مجموعه دانش‌بنیان، ساخت و راه‌اندازی سامانه ارزیابی هوشمند روسازی جاده‌ای، تجهیز و پشتیبانی تخصصی بیش از ۱۹ هزار شعبه بانکی در سراسر کشور، ارائه سامانه اخذ الکترونیکی عوارض جاده‌ای، با سابقه راه‌اندازی ۱۱ گیت فعال و سامانه کیف پول آفلاین اعتباری را از جمله خدمات این شرکت ذکر کرد.

وی ادامه داد: با توجه به نیاز روزافزون برای دسترسی آسان و سریع به ایستگاه‌های ارائه‌دهنده خدمات بانکی به مشتریان، شرکت ما دستگاه کیوسک خود را به بازار ارائه کرده است. این فناوری نوین و مبتنی بر عملیات بانکداری الکترونیک، گامی در راستای ارتقاء سطح رفاه مشتریان بانکی از نظر تسهیل در انجام امور بانکی و همچنین ایجاد مزیت رقابتی و ارزش‌افزوده برای بانک‌ها است. این دستگاه علاوه بر انجام کلیه خدمات بانکداری الکترونیک امکان چاپ کارت هدیه با مبلغ و متن دلخواه و همچنین ارائه پاکت را به مشتریان می‌دهد.

بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی ریاست جمهوری، زمانیان خاطر نشان کرد: مجموعه فناورانه ما با بهره مندی از نیرو‌های جوان متخصص تلاش می‌کند تا همگام با کشور‌های پیشرفته دنیا علاوه بر ارائه خدمات نوآورانه و مبتکرانه در ارتقاء سطح دانش بومی کشور نیز سهیم باشد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: دانش بنیان پارسی خبر بانکداری الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۴۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم نامه صندوق توسعه فناوری‌های نوین با یک بانک به منظور توسعه سرویس خدمات حقیقی فناورکارت در دومین روز از اینوتکس منعقد شد. 

بازوی فناوری این بانک با هدف ایجاد سرویس‌های مالی برای کارکنان پارک‌ها و حوزه نوآوری سراسر کشور تفاهم نامه همکاری دوجانبه امضا کردند.

صادرات به ۴۰ کشور دنیا از مبدا پارک فناوری پردیس 

در ابتدای مراسم مهدی صفاری نیا؛ رئیس پارک فناوری پردیس ضمن معرفی پارک و مسیر رشد این طی شده در این ناحیه نوآوری گفت: در حال حاضر پارک فناوری پردیس بستر فعالیت ۴۵۰ شرکت فناور و دانش بنیان و بیش از ۸ هزار نفر سرمایه انسانی شده است. همچنین بیش از ۲۲۰۰ محصول و خدمت فناورانه و نوآورانه توسط شرکت‌های این پارک ارائه می‌شود.

وی با اشاره به سرمایه گذاری ۳۰۰ هزار میلیاردی بخش خصوصی در این ناحیه نوآوری خاطرنشان کرد: تامین نیاز بازار‌های داخلی و همچنین صادرات محصولات همواره یکی از دغدغه‌های مهم حوزه نوآوری است که در این میان پارک فناوری پردیس توانسته مسیر صادراتی خود را با صادرات بیش از ۵۰ محصول نوآورانه به ۴۰ کشور هموار کند.

وی اضافه کرد: این مهم تنها در یک سال اخیر صرفه جویی ارزی معادل ۶۰۰ میلیون یورو را به همراه داشته است.

توسعه فناروکارت به فاز حقیقی رسید

محمد کلاهی؛ معاون امور اعتباری و تجاری سازی صندوق توسعه فناوری‌های نوین ضمن ارائه گزارشی از مسیر طی شده توسعه فناورکارت تا به امروز گفت: فناورکارت به عنوان نخستین نئوبانک حوزه فناوری با هدف ارائه خدمات به شرکت‌ها و کارکنان شرکت‌های حوزه فناوری در کل کشور در اینوتکس سال گذشته به همت صندوق توسعه فناوری‌های نوین و حمایت پارک فناوری پردیس رونمایی شد.

وی افزود: پس از آن به دلیل تغییر نگاه رگولاتور به نئوبانک‌ها ضمن تطبیق خود با شرایط جدید، برنامه توسعه‌ای خود را ادامه داده است.

وی با تشریح ابزار‌های مالی صندوق در ارائه خدمات به حوزه فناوری در ۱۷ سال فعالیت این نهاد در حوزه نوآوری کشور افزود: صندوق با ایجاد نهاد‌های تخصصی در اطراف خود و ارائه خدمات متنوع مالی و تفاهم نامه با ۱۳ بانک و ۶ نهاد بازار سرمایه کشور توانسته است تا در تامین مالی نوآوری پیشتاز باشد.

به گفته وی، همچنین با ۱۴۷۰ کارفرمای دولتی و خصولتی همکاری دارد. بیش از ۵ هزار فقره ضمانت نامه و ۱۳ هزار فقره تسهیلات مجموعا بیش از ۱۷ هزار خدمت مالی را به بیش از ۳۵۰۰ شرکت حوزه نوآوری ارائه داده است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، صندوق توسعه فناوری‌های نوین؛ بزرگترین صندوق پژوهش و فناوری کشور پس از ارائه سامانه‌های و خدمات مختلف مالی به حوزه نوآوری، به منظور ارائه خدمات مالی و رفاهی شرکت‌ها و پرسنل شاغل در پارک‌های فناوری سراسر کشور در قالب یک پلتفرم، در اینوتکس سال گذشته اقدام به رونمایی از فناورکارت؛ نخستین نئوبانک حوزه نوآوری کرده است.

این نئوبانک در فاز نخست خود سرویس‌های مالی نظیر تسهیلات، سرمایه گذاری، تامین مالی جمعی، کارگزاری مالی، پرداخت عوارض پارک‌ها و خدمات بیمه‌ای به شرکت‌ها را به مرحله اجرایی رساند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران جزو ۱۰ کشور صادرکننده سند الکترونیکی است
  • امضای یک میلیارد دلار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • خدمات صندوق توسعه فناوری‌های نوین توسعه یافت
  • از حضور چشمگیر دانش‌بنیان‌ها و پارک‌های فناوری تا اکتشاف و تولید در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • امضای هزار قرارداد نفتی با ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امضای هزار قرارداد نفتی با بیش از ۶۷۰ شرکت دانش‌بنیان
  • بانکداری ویدئویی، خدمت جدید بانک ملت به مشتریان
  • بانکداری ویدئویی، خدمت جدید بانک ملت به مشتریان برای اولین بار در کشور
  • امضای یک هزار قرارداد با شرکت های دانش بنیان
  • ممنوعیت ارائه خدمات به دارندگان مجوزهای کاغذی در استان مرکزی