Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد از "رونمایی اولین پروژه داده کاوی تراکنش کارت‌های هوشمند (من کارت) به عنوان نخستین و جامع ترین پژوهش داده کاوی در سطح ملی- منطقه ای در این کلانشهر خبر داد.

علی اصغر نیشابوری در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: اولین پروژه داده کاوی تراکنش کارت‌های هوشمند (من کارت) در حوزه حمل و نقل عمومی و نرم افزار مشهد تسلا از بهمن ماه سال ۱۳۹۸ آغاز شد و نخستین و جامع‌ترین پژوهش داده کاوی در سطح ملی و منطقه‌ای به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: این پروژه داده‌های بیش از ۳۰۰ میلیون تراکنش من کارت را در سال پایه ۱۳۹۸ مورد تحلیل قرار داده است.

مدیرکل هماهنگی و نظارت بر حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد ادامه داد: از دستاوردهای این پروژه، تعیین طراحی پروفیل‌های تقاضاهای دوبُعدی و سه بُعدی خطوط به تفکیک جنسیت، ماتریس مبدأ و مقصد حمل و نقل همگانی، ساخت مدل پیش‌بینی، ارزیابی خطوط و طراحی مسیرهای میان راه، شناسایی الگوهای سفر به تفکیک مناسبت‌های ایام سال و ساعات مختلف آن در هریک از خطوط اتوبوسرانی و مترو و همچنین متناسب با وضعیت آب و هوا و میزان آلایندگی هوا است.

وی با اشاره به خروجی‌های این پروژه، ادامه داد: مطالعات از قبیل مطالعات تفصیلی و بروز رسانی تقاضای سفر و در سطوح مختلف برنامه ریزی و تهیه سند سیاست کرایه حمل و نقل عمومی شهر مشهد قابل بهره برداری است.

نیشابوری با بیان اینکه یکی از اقدامات کم نظیر در این پروژه تبدیل خروجی‌های آن در قالب نرم افزار (Mashhad TASLA) است که با هدف ایجاد پویایی در تحلیل‌ها از طریق ورود داده‌های جدید تهیه شده است، گفت: این پروژه در حال حاضر یکی از مهمترین اقدامات نوآورانه در حوزه حمل و نقل عمومی شهر مشهد است.

کد خبر 512434

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر مشهد شهرداری مشهد کلانشهر شهر حمل و نقل عمومي حمل و نقل شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق داده کاوی حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۳۱۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت هوای مشهد در شرایط ناسالم قرار گرفت

ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوا از ناسالم بودن و وضعیت هشدار هوای امروز چهار منطقه کلان‌شهر مشهد خبر می‌دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی، کیفیت هوای چهار منطقه کلان‌شهر مشهد امروز، چهارشنبه در نوزدهمین روز اردیبهشت در شرایط ناسالم و وضعیت هشدار قرار دارد.

بر این اساس، در مناطق خاقانی با شاخص ۱۱۳، خیام شمالی با شاخص ۱۱۱، هفت حوض با شاخص ۱۰۲، و چمن با شاخص ۱۲۶ بیشترین آلودگی هوا ثبت شده است.

هم‌اکنون شاخص آلودگی هوای مشهد ۱۰۸ و در شرایط ناسالم قرار دارد، میانگین شاخص کیفیت هوا در ۲۴ ساعت گذشته با عدد ۸۶ نشانگر هوای ناسالم است.

هم‌اکنون کیفیت هوای ۱۹ منطقه دیگر دارای ایستگاه سنجش در مشهد در شرایط قابل قبول است.

به گزارش ایمنا، شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای قابل قبول (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

از ابتدای سال‌جاری تا امروز در مشهد هفت روز هوای پاک، ۳۵ روز هوای قابل قبول، هفت روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس قرار داشته است.

کد خبر 751631

دیگر خبرها

  • ۶۱ درصد از نفتگاز توزیعی کردستان در بخش حمل‌ونقل مصرف می‌شود
  • راهنمای جامع برندگان لاتاری گرین کارت
  • بلوار نماز باید از بُن‌بست خارج شود
  • بنیاد سینمایی فارابی، ۱۶ عنوان کتاب جدید را در نمایشگاه کتاب تهران رونمایی می‌کند
  • کیفیت هوای مشهد در شرایط ناسالم قرار گرفت
  • رونمایی بارسا از مرکز تجاری لاکچری آبی‌اناری (عکس)‏
  • آیین رونمایی از کتاب عکس «مشهد در روزگار انقلاب»
  • مشهد شهری فرا ملی اما با اعتبارات محلی است
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع