Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست قائم مقام بنیاد ملی نخبگان درباره طرح پروژه جایگزین خدمت و امریه شرکت‌های دانش‌بنیان به جای گذراندن دوران خدمت سربازی توضیح داد.

حسن سالاریه، سرپرست قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره پروژه‌های جایگزین خدمت بیان کرد: بنیاد ملی نخبگان با همکاری ستاد کل نیرو‌های مسلح سال‌هاست که طرح جایگزین خدمت را اجرا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این طرح دانش‌آموختگان برتر مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری یا دانشجویان دکتری (بعد از ارائه پیشنهاده پژوهشی‌شان) شناسایی و بعد از بررسی شرایط لازم به ستاد کل نیرو‌های مسلح معرفی می‌شوند.

سالاریه ادامه داد: دانشجویان یا فارغ‌التحصیلان می‌توانند به جای دوره خدمت یک پروژه تحقیقاتی مرتبط با رشته خودشان را زیرنظر یکی از ارگان‌ها (دفاعی یا دولتی در کشور) درمدت یکسال یا قدری بیشتر بگذرانند و توانایی علمی‌شان را در این مسیر مورد استفاده قرار دهند.

وی با بیان اینکه پروژه جایگزین خدمت با پروژه‌هایی که بعنوان کسر خدمت ارائه می‌شود، متفاوت است، گفت: پروژه کسر خدمت از جانب ستاد کل نیرو‌های مسلح طراحی و اجرا می‌شود و در قالب آن با انجام یک طرح پژوهشی یا علمی بخشی از ماه‌های خدمت فرد کسر خواهد شد.

سرپرست قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در پاسخ به این سوال که پروژه جایگزین خدمت با امریه چه تفاوتی دارد، عنوان کرد: دستگاه‌های دولتی ضمن تفاهم با ستاد کل نیرو‌های مسلح هرساله ظرفیتی را به موضوع امریه اختصاص می‌دهند. در معاونت علمی و فناوری هم چنین بحثی وجود دارد و امریه در شرکت‌های دانش‌بنیان انجام می‌شود بدین صورت که فرد واجدالشرایط (این شرایط تاحدی به شرایط اعطای پروژه جایگزین خدمت شباهت دارد و خود فرد باید سابقه همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان را داشته باشد) می‌تواند امریه خود را در همان بازه زمانی مشخص سربازی در شرکتی دانش‌بنیان به انجام برساند.

وی درباره اینکه متقاضیان چگونه می‌توانند برای بهره‌مندی از پروژه‌های جایگزین خدمت یا امریه شرکت‌های دانش‌بنیان درخواست دهند، تصریح کرد: در سامانه اطلاع‌رسانی بنیاد ملی نخبگان تحت عنوان «سینا» به نشانی www..sina.bmn.ir می‌توانند افراد درخواست خود را برای بهره‌گیری از طرح پروژه جایگزین خدمت یا امریه شرکت‌های دانش‌بنیان ثبت کنند. در هر دو طرح بستر بارگذاری ویژگی‌ها و مدارک سامانه سینا است، اما فرآیند بررسی شرایط متقاضیان متفاوت است و بسته به نوع پروژه جایگزین خدمت یا امریه، کارگروه‌های مختلفی مسئولیت بررسی افراد را برعهده دارند.

سالاریه درباره آمار تعداد افرادی که تاکنون از پروژه‌هیا سربازی بنیاد ملی نخبگان استفاده کرده‌اند، گفت: سالانه حدود ۲ هزار نفر از طرح پروژه جایگزین خدمت بنیاد ملی نخبگان استفاده می‌کنند. در طرح امریه شرکت‌های دانش‌بنیان با توجه به آنکه اتفاق جدیدی است، ظرفیت به صورت سالانه افزایش پیدا می‌کند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کارت پایان خدمت امریه سربازی امریه شرکت های دانش بنیان پروژه جایگزین خدمت کسر خدمت امریه شرکت های دانش بنیان ستاد کل نیرو های مسلح پروژه جایگزین خدمت بنیاد ملی نخبگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۲۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: ایران یکی از بهترین کشورها برای همکاری‌های مشترک بین‌المللی است و ما امیدواریم نواحی مشترک و پارک‌های مشترک را با کشورهای ازبکستان، قزاقستان، تاجیکستان، روسیه و زیمباوه داشته باشیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی؛ معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در آیین افتتاحیه رویداد اینوتکس 2024 گفت: امروز قدرت و عظمت و افتخار کشور در عرصه‌های بین‌المللی،‌ توان علمی و فناوری و نوآوری است که صاحبان این توان، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور هستند.

دهقانی گفت: رویداد اینوتکس به یک اتفاقی تبدیل شده است تا همه اعضای اکوسیستم نوآوری زیر سقف جهت فناوری منطقه جمع شوند و دستاوردهای یکساله را به اشتراک بگذارند.

المپیاد فناوری؛ رقابت در هوش مصنوعی، پهپاد و برنامه‌نویسی

وی تصریح کرد: این رویداد که هر روز نوآورتر می‌شود به بزرگترین رویداد زمانی نوآوری کشور تبدیل شده است.

معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری تصریح کرد: امروز در کشور 10 هزار شرکت دانش‌بنیان داریم و فروش آنها به بیش از 530 همت در سال رسیده است. اما صادرات شرکت‌ها نسبت به سال گذشته 3 برابر شده است.

وی گفت: طبق آمار گمرک، 2.5 میلیارد دلار صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان را از سال گذشته داشتیم.

دهقانی خاطرنشان کرد: سال گذشته 43 هیئت بلندپایه خارجی را میزبانی کردیم و صبح امروز نیز در خدمت وزیر آموزش عالی زیمباوه بودیم. 

وی گفت: ایران یکی از بهترین کشورها برای همکاری‌های مشترک بین‌المللی است و ما امیدواریم نواحی مشترک و پارک‌های مشترک را با کشورهای ازبکستان، قزاقستان، تاجیکستان، روسیه و زیمباوه داشته باشیم.

دهخانی گفت ما امسال سه حرکت مهم در پارک فناوری پردیس داشتیم. اولین اقدام دریافت مجوز نخستین سازمان توسعه سرمایه‌گذاری در پارک فناوری پردیس طبق قانون 17 جهش تولید دانش بنیان است که تاسیس شهرک نخبگانی از اهداف این سازمان توسعه سرمایه‌گذاری است.

دهقانی خاطرنشان کرد ما در کمتر از 4 سال آینده شاهد ایجاد شهر نوآوری پردیس خواهیم بود. 

وی تصریح کرد: ما نیاز داریم که هم آوردگاه بزرگ همایشی و نمایشی را در پارک فناوری پردیس داشته باشیم نمایشگاه دائمی کاملاً نوآور که معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری آمادگی دارد طبق بند 11 و 13 قانون جهش تولید دانش بنیان از آن حمایت کند. 

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه در برنامه ششم توسعه تعهد کرده‌ایم 6 مرکز ملی آفرینش فناوری داشته باشیم گفت: مرکز ملی آفرینش های کوانتومی یک ماه پیش در پارک فناوری پردیس با ظرفیت 1000 نفر در زمینه اپتیک و کوانتوم آغاز به کار کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فراخوان ایرانسل برای حمایت از طرح‌های پژوهشی دانشگاهی
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیئت علمی ابلاغ شد
  • جشنواره فرهیختگان جوان فردا آغاز می‌شود
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیات علمی
  • برگزاری هشتمین کنگره علمی جشنواره خوارزمی در کاشان
  • لزوم هوشمندسازی کارت‌های پایان خدمت قدیمی
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد